Mijn naam is Sandra en ben sinds 2003 gediplomeerd verpleegkundige niveau 5. En sindsdien werkzaam als wijkverpleegkundige. In 2008 heb ik de specialisatie oncologie afgerond in het AVL-NKI na een aantal jaren aldaar gewerkt te hebben. Ik ben aangesloten bij V&VN deskundigheids gebieden wijkverpleging en oncologie op basis van opleiding, cursussen en ervaring.

Gezien de achtergrond wijkverpleging en oncologische zorg is, naar mijn idee, wel duidelijk dat ik me graag verdiep in de persoon voor me. En in de belemmeringen die jij,als persoon, ervaart in je leven tgv van je ziekte om je hierbij te helpen/coachen en te ondersteunen.

Ik doe mijn werk met volle overgave mijn missi is dan ook om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren met aandacht voor de client en diens wensen.

Ik doe regelmatig aan (bij)scholing om op de hoogte te blijven en om bekwaam te blijven. Soms komt het echter voor dat ik me niet meer bekwaam voel voor de zorgvraag die u heeft. Dit is helemaal geen probleem, want ik ben graag bereid mij hierin weer te bekwamen middels scholing en training (die ik geheel zelf bekostig) om u alsnog hiermee van dienst te kunnen zijn.

Sandra Bracun

 

 

Login

Nieuwsbrief

Go to top